Caguai

Otacus 24hrs ALLDAYLONG

No estás identificado.

Adverts

Adverts

#1 2018-01-08 03:56:46

DarnellLewis
Haganme bullyng porfa.
Registrado: 2018-01-08
Mensajes: 3

nike air force[

Nike HyperLive er blevet opdateret til det nye nike air force år med introduktionen af   denne Nike Zoom Live 2017. På baggrund af en slankere æstetik er den budgetvenlige basketball sneaker defineret af en let åndbar tekstil øvre og midterstropsrem til hurtig kontrol i spillet, udover sikret nedlukning. Nike Zoom Air giver lydhør beskyttelse og sidevægttræthed, der giver et godt greb på siderne af silhuetten. Udvalgt i tre af dets indledende farveveje sort, cool grå og hvid kan du købe dit yndlingspar hos udvalgte Nike-forhandlere, samt gennem sin officielle online-butik nu for $ 100 hver.

For nylig set på Air Max 95, Air Huarache Ultra og Air Force 1 Ultra Flyknit Mid, er det palme grønne tema nu fremtrædende på det klassiske Nike Air Force 1 Low. Det er også en yndlings æstetik, sneakers s øverste består af glat ruskind dækket i den afgrænsende nuance, mens premium hvide læder anvendes til Swooshes og hælfanen. Yderligere hvid er implementeret på den indre beklædning, tungen branding og mellemsål enhed for at skabe nike sb en simplistisk to-tone profil samlet. Alle klæbte en palme grøn ydersål for at afslutte det hele, du kan købe dette par hos udvalgte Nike-forhandlere i udlandet først. En stateside udgivelse er nært forestående.

Nike Roshe Two lavede sin debut sidste år. Samtidig tog Nike sig tid til at frigive læderversioner af denne model. Et par måneder gik, nike roshe run og så blev en anden bølge af læder Roshe Twos afsløret med, de kom også med gummisåler. Alt er godt, ikke? Nå, ikke hvis du er kvinde, da alle disse læderopgaver kun kommer i mænds størrelser. I dag har vi gode nyheder for damerne, da vi lige kom over en Nike Roshe Two gjort i læder, der udelukkende er beregnet til kvinder. Den første kvinders farveveje har Nike Roshe Two Leather lavet i en sort læder øvre ledsaget af en tonalbroderet Nike Swoosh. Den samme tonal nuance er også placeret på snørebåndene, neopren slip-on bootie konstruktion, samt på pull tabs. Det eneste middel på kontrast er den hvide mellemsål, der resulterer nike air presto i en ren og slank æstetik. Damer, hvad synes du? Er du fan af den første farvelægning i din helt egen Nike Roshe Two Leather?

Efter at have kigget på Nike Air Max Tavas sorte hvide farvebane for nogle dage siden, returnerer Nike Sportswear-silhuetten med lidt mere farve til det nye år. Denne gang bliver Tavas færdiggjort i en overvejende hvid øvre med sort detaljer om Swoosh branding og ydersål. Den tapede mesh øvre er derefter færdig med en fed patch af Paramount Blue på hælen og hæl pull tab. Vil du have cop eller pass? Lad os vide i kommentarerne nedenfor og se efter, at de lander hos udvalgte forhandlere i den nærmeste fremtid.

Vi ved, at Kanye holder begge sine børn snoet i hans seneste adidas Yeezy sneaker, men vidste du, at de også plejede at bære Nike Yeezys? Jeff Staple har for nylig skrevet det billede, du ser ovenover af et tobarnspar af Nike Air Yeezy 2 Red Oktober, at Kanye specielt havde lavet nordpå, da Ye stadig var hos Swoosh. Ifølge Staple er dette et af få, der blev lavet for Nord.

Vi gav dig et første kig på Nike Flyknit LunarEpic Low 2, efterfølgeren til Nike Flyknit LunarEpic Low, der lavede sin debut i 2016. Nike ser ud til at spilde ingen tid, da de allerede ser ud til at have samarbejdsplaner for deres nyeste model. du ser, er to nye farvelægninger af nike tn LunarEpic Low 2, der er en del af den kommende GYAKUSOU x NikeLab Flyknit LunarEpic Low 2-samarbejdspartner. Undercover designer Jun Takahashi (GYAKUSOU) tager sin inspiration for at køre for at skabe disse nye farveopgaver på den kommende model. Han vælger at gå med et stigende udseende på begge Flyknit overdele, som man kommer i sort / hvid, og den anden stender et rødt og grønt motiv. Yderligere Hvid kan findes på både branding og Lunarlon såleenhed. Tanker om GYAKUSOU x NikeLab Flyknit LunarEpic Low 2? Hold dig opdateret for at http://www.bekanyenow.com/images/detail/nike-000akp.jpg finde ud af, hvornår de to par får en udgivelsesdato.

Desconectado

 

2018-01-08 03:56:46

AdBot
Advertisements

Adverts

Pie del foro

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting